Prezentare

JURIDICE.ro, Societatea de Științe Juridice, Wolters Kluwer România și Camera de Comerț și Industrie a României vă invită la conferința

Probleme dificile de dreptul muncii

București, CCIR, Amfiteatrul Al. I. Cuza

30 aprilie 2014 (Ed. a III-a)

Acreditare INPPA: participare în sală: 10 puncte; online: 4 puncte

Conferința se bucură de participarea celor mai reputați specialiști în dreptul muncii.

Probleme dificile de dreptul munciiDreptul muncii este dificil din orice unghi l-am privi, pentru că ligitiile de dreptul muncii ascund o tensiune neobosită între salariați și angajator. Conferința reunește practicieni renumiți, specialiști prestigioși și profesioniști cu experiență. Speakerii vor evidenția problemele dificile pe care instanțele judecătorești și angajatorii sunt chemați să le rezolve. Vă invităm să-i urmăriți și să intrați în dialog.


Conceptul evenimentului
Fiecare speaker va realiza abordări punctuale:
– prezintă o problema dificilă, arătând în ce constă dificultatea (ex.: textul poate fi interpretat în mod diferit, textul nu se corelează cu alt text, textul intră în contradicție cu un text dintr-o altă reglementare, textul naște jurisprudență divergentă, textul nu este suficient de clar, textul este criticabil…)
– propune o soluție de rezolvare a dificultății, și
– discută cu participanții pe marginea problemei și răspunde la întrebări.


Dezbaterile vor evidenția probleme și vor dezvălui soluții.

Pentru a provoca speakerii să abordeze probleme pe care le considerați interesante, în legătură cu aspectele la care aceștia se vor referi în cadrul intervențiilor, vă rugăm să ne scrieți folosind pagina de contact.

Evenimentul va fi transmis LIVE online pe JURIDICE.ro. Pentru înscrieri click aici.

Comitetul de organizare: av. Marinela CIOROABĂ, av. dr. Luminița DIMA, av. dr. George MĂGUREANU, av. dr. Luminița TULEAȘCĂ, dr. Andrei SĂVESCU, av. drd. Laurențiu PETRE