Probleme dificile de drept fiscal (ed. 5). Impactul reglementărilor internaționale asupra dreptului fiscal român. CONFERINȚA RADU BUFAN / 5 octombrie 2018
VIDEO

ÎNREGISTRAREA VIDEO

Av. prof. univ. dr. Radu Bufan, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Facultatea de Drept a Universității din București
Deschiderea evenimentului si prezentarea generala a temei conferinței Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Consultant fiscal Tanți Anghel
Dreptul contribuabilului de a fi informat despre constatările inspecției fiscale pe parcursul derulării acesteia: natura dreptului și dificultatea probării încălcării acestuia Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Consultant fiscal Daniel Pană, Director International Tax KPMG Romania
Limitarea deductibilitatii costurilor îndatorării – noi reguli aplicabile din 2018 și aspecte (încă) neclarificate Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Av. Răzvan Graure, Partner MUȘAT & ASOCIAȚII
Fiscalitatea în 2018. Cu ce rămânem? Deductibilitate cheltuieli, dividende interimare, regimul microîntreprinderilor Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Consultant fiscal Gabriel Sincu, Executive Director Tax ERNST & YOUNG Romania
Impozitarea criptomonedelor – (multe) întrebari și (mai puține) răspunsuri Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Conf. univ. dr. Mihaela Tofan, FACULTATEA DE ECONOMIE ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR, UNIVERSITATEA ALEXANDRU IOAN CUZA DIN IAȘI
Modificări ale prescripției în materia TVA prin prisma jurisprudenței recente a CJUE Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Av. conf. univ. dr. Ciprian Păun, Facultatea de Științe Economice a Universități Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca
Aplicarea principiilor dreptului fiscal european în sfera impozitării directe. Exercițiu argumentativ pentru o suveranitate fiscală europeană Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Av. Ovidiu Șerban, Managing Associate ZAMFIRESCU RACOȚI & PARTNERS
Impozitul pe imobilele din parcurile industriale – Scutire sau păcăleală? Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Av. Emanuel Băncilă, Partner, Leader of the tax controversy practice EY Law
Modificarea Legii contenciosului administrativ. Implicații asupra contenciosului fiscal Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Consultant fiscal Alexandra Smedoiu, Partner DELOITTE TAX Romania
Pachetul European privind practicile fiscale agresive – aplicare locală Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Av. conf. univ. dr. Cosmin Flavius Costaș, Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Managing Partner COSTAȘ NEGRU & ASOCIAȚII
Aplicarea hotărârii CJUE în cauza Ispas de către autoritățile fiscale din România Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Av. Andrei Iancu, Senior Associate D&B DAVID si BAIAS
Incoerențele juridice în cazul inspecțiilor fiscale multiple la același contribuabil sau în cazul inspecțiilor la două părți ale aceleiași operațiuni. Posibile remedii Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Consultant fiscal Roxana Popel, Head of Tax CMS România
Convenția multilaterală și impactul asupra convențiilor pentru evitarea dublei impuneri din perspectiva României Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Av. Luisiana Dobrinescu, Partner DOBRINESCU DOBREV
Măsuri asigurătorii, executare sau eșalonare. Cât de mult descurajează legiuitorul conformarea voluntară? Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Av. Gheorghe Matei, Managing Partner of Department LEAUA DAMCALI DEACONU PAUNESCU
Implicații ale hotărârilor judecătorești prin care sunt soluționate acțiuni în contencios fiscal asupra procedurii de reorganizare judiciară Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Expert contabil dr. Florin Dobre, Președinte IFA Romania
Aspecte naționale și europene privind exercitarea dreptul de deducere a TVA Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Consultant fiscal Raluca Rusu, VAT Senior Manager POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII
Directiva privind tratamentul de TVA al voucherelor – implementare și impact Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Av. Cristi Secrieru, Managing Associate REFF & ASSOCIATES
Analiza de risc fiscal. Formalități și implicații. Repere europene Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Consultant fiscal Mariana Vizoli
Anularea codului de TVA, legislația națională vs. jurisprudența CJUE Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Consultant fiscal Alexandru Mănucu, Tax Manager ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII TAX
Prevederi relevante privind conceptul de Sediu Permanent în contextul implementării acțiunilor BEPS Înregistrarea video este rezervată pentru membri.

Av. Mirela Buliga, Senior Associate LEAUA DAMCALI DEACONU PAUNESCU
Modalități sui generis de desființare a actelor fiscale în procedura administrativă Înregistrarea video este rezervată pentru membri.